IKT műhely - Facebook

RSS hírolvasó a Facebookon?

Miközben a Google éppen leállítani készül népszerű RSS olvasóját, a Readert (a szolgáltatás július elsején fog megszűnni), lehet, hogy a Facebook pont most fog beszállni erre a piacra.

Bár már több cég is jelezte, hogy alternatívát készít a Readernek, ha a közösségi oldal tényleg saját megoldással rukkolna elő, az jó eséllyel alaposan átrendezné az erőviszonyokat.

RSS hírolvasó a Facebookon?

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója márciusban, a megújult News Feed bemutatásakor elmondta, hogy céljaik között szerepel olyan felületté válni, amit a felhasználók nem csak a hagyományos közösségi média szolgáltatások miatt látogatnak, hanem oda járnak tájékozódni is.

Ennek az egyik eleme a múlt hét óta elérhető hashtag funkció, a következő lépés pedig egy integrált RSS olvasó lehet – legalábbis egy blogger erre utaló jeleket talált.

Tom Waddington múlt héten bukkant a lehetséges új RSS szolgáltatással kapcsolatos részletekre az oldal kódjában.

Waddington megpróbált hozzáférni a funkcióhoz az API-n keresztül, de ez végül nem sikerült neki.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: