Számítógépek - Laptop és PC

Az eddigi legradikálisabb Apple Mac… új Mac Pro 12 magos Intel Xeon processzorral

A legújabb Intel Xeon processzorokkal, két AND FirePro GPU-val, PCI-e alapú flash-memóriával  és Thunderbol 2 határfelülettel egy forradalmi hő mag körül építettük fel a következő generációs Mac Pro asztali PC-t, amely eddig a legradikálisabb Mac.

Ezt a nagy teljesítményt és bővíthetőséget egy drámaian új konstrukcióban, az előző generációs Mac Pro térfogatának mindössze 1/8-adában helyeztük el. Az új asztali PC összeállítása az USA-ban történik,” mondta Philip Schiller az Apple alelnöke.

A következő generációs Mac Pro egy egységes hő mag körül épül fel, amely megengedi, hogy az asztali PC architektúrája hatékonyan ossza el a teljes hő kapacitást a processzorokon keresztül. Az eredmény, egy pro asztali masina hatalmas teljesítménnyel olyan konstrukcióban, amely megengedi ennek beépítését a jelenlegi Mac Pro térfogatának 1/8-ába.

Tovább a teljes cikkhez >>> prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: