Hírek - IKT hírek röviden

Lesz-e elég PS4-ből?

A Sony az idei E3-at PR szempontból egyértelműen győzelemként könyvelheti el a Microsoft felett.

Az xBox 1 kapcsán kifogásolt kritikus pontok mindegyikében (online kapcsolat, a játékok kölcsön- és eladhatósága, ár) alávágott a konkurenciának, és ezzel jócskán sikerült megnövelnie a szimpátiát az új PlayStation iránt – nem csak a leendő vásárlók, de még a szaksajtó körében is.

Lesz-e elég PS4-ből?

Pedig a Sony megoldásai a valóságban nem annyival jobbak, mint amennyire az elmúlt napok pozitív hírfolyama sugallja – mondhatni, a Microsoft inkább más szemszögből közelíti meg a vélhetően alaposan átalakuló játék- és szórakoztatóipart –, de a japánok kommunikációs stratégiája most kétségkívül jobb volt.

A jól sikerült kampány hatására a cég megemelte belső előrejelzéseit a PS4 értékesítésével kapcsolatban, mondta el Andrew House, a Sony Computer Entertainment International vezérigazgatója a, de a vezető pontos számot nem mondott.

Annyit viszont hozzátett, hogy a kereslet jócskán meghaladhatja majd a kínálatot.

Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment America elnöke szerint a Gamestop annyi PS4-et akar, amennyit a japán cég csak le tud szállítani, és ezt a Gamestop egyik szóvivője is megerősítette.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: