Hírek - IKT hírek röviden

Elérhető a magyar nyelvű Firefox Androidra

Nemrég érkezett a jó hír, hogy minden technikai akadály elhárult, és a magyar nyelvű Firefox for Android elérhetővé válhat a felhasználók számára.

Az eredetileg Tímár András által készített fordítást Kelemen Gábor vitte tovább, de nagyon sokáig úgy tűnt – hiába.

Túl sok nyelvet nem lehet berakni a Play alakalmazás-piactérre felkerülő appba, és a magyar nyelvet kevesen beszélik ahhoz, hogy bekerüljön a hivatalosan támogatott nyelvek közé.

Februárban a FOSDEM-en még lobbiztunk a magyar nyelv érdekében, és úgy tűnik megérte, hiszen a honosítás most landolt az Aurora fejlesztői csatornában.

Ezt a verziót fel lehet telepíteni a már meglévő Firefox mellé, így nyugodtan lehet használni a régi változatot és tesztelni a magyar nyelvű alkalmazást is.

A magyar Firefox androidos telepítéséhez engedélyezni kell az apk telepítőkészletek közvetlen telepítését, amelyet a következő módon tudjuk megtenni:Töltsük le az Aurora telepítőt, amely a magyar nyelvet is tartalmazza a következő helyről: https://ftp.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: