IKT műhely - IKT az osztályomban

Már online kapcsolat sem kell Xbox 1-hez!

Bombaként robbant a Microsoft néhány bejelentése.

A cég mindenkit meglepve teljes hátraarcot fújt, és visszavonta az xBox 1-nal kapcsolatos online követelményeket, az új használtjáték-politikát, és a régiós korlátozást.

Már online kapcsolat sem kell Xbox 1-hez!

Don Mattrick, az xBox 1-t is magába foglalló interaktív szórakoztatás divízió elnöke a hivatalos Xbox oldalon jelentette be, hogy az új konzol az eredeti bejelentéssel ellentétben mindössze egyszer, a One üzembe helyezésekor fog internetkapcsolatot igényelni, utána pedig minden az eddig megszokott módon fog működni - azaz minden egyéb megszorítás nélkül lehet játszani a gépen online kapcsolat nélkül.

Ez egyaránt érvényes a lemezes és a Live boltból vásárolt játékokra.

Lemezes verzió esetében maradni fog a jelenlegi DRM megoldás, azaz a lemeznek a meghajtóban kell lennie a játék indításakor és alatt.

A Microsoft a használt játékok eladására, kölcsönadására és elajándékozására vonatkozó korlátozásokat is eltörölte, minden marad a régiben, azaz a lemezes játékokat szabadon el- és kölcsönadhatjuk, vagy elajándékozhatjuk.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: