Számítógépek - Laptop és PC

Hosszú laptop üzemidőt ígér az Ativ Q Samsung laptop-tablet öszvér

A Samsung univerzális gépében az Intel legújabb, energiatakarékos lapkája dolgozik, amely a gyártó szerint kilenc órás üzemidőt biztosít.

Az Ativ Q a táblagépekénél nagyobb, a laptopokon azonban tipikus, 13,3 colos képernyőt kapott, melynek felbontása azonban hatalmas, 3200x1800 pixeles, ami még a hasonló méretű Macbook Pro laptopok - 2560x1600 pixeles - Retina-képernyőjénél is részletesebb képet jelent.

A gyártó szerint a kijelző olyan technológiával készül, amely erős napfény mellett is jó láthatóságot biztosít, és a legkülönbözőbb módokon ki lehet fordítani. Android és Windows 8 egymás mellettNem a képernyő az Ativ Q egyetlen egyedi tulajdonsága, a gépen ugyanis teljes értékű Windows 8-at és Android 4.2-t is lehet használni.

Egyszerre mindig egyik vagy másik rendszer aktív, a Q bekapcsoláskor a felhasználó választhatja ki, hogy a Microsoft vagy a Google szoftverét akarja-e elindítani. A Windows az irodai programok és munka használata esetén optimális - a gépelést ekkor a képernyő alól előhajtható billentyűzet segíti.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu/techbazis

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: