Közösség - Események

IT-biztonsági fesztivál: lesz idén is Hacktivity

Október 11-12-én immár tizedik alkalommal rendezik meg a Hacktivityt, Kelet-Közép-Európa legnagyobb független IT-biztonsági fesztiválját.

hacker a világ minden tájáról, előadások párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, új, termékdemonstrációs szekció, hardver hacking, lockpicking, live show-k, 24 órán át tartó hackerverseny, igazi fesztiválhangulat és jubileumi esti buli – körülbelül így lehetne összefoglalni a X.

Hacktivityt, ami két teljes napra az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, egyúttal ismeretterjesztő és néha mélyen technikai formában. A Hacktivity-n hagyomány a versengés, a rengeteg szálon futó program és az igazi fesztiválhangulat.

Az idei konferencia keynote speakere egy igazi IT biztonsági „sztár”, a Twitter vezető biztonsági mérnöke, Charlie Miller lesz. Ő a Twitteren így mutatkozik be: „I’m that Apple 0day guy”. 5 évig dolgozott az NSA-nek, többek között feltörte a Macbook Airt, az iPhone-t, és bohócot csinált a Safari és a Safari mobil alkalmazásának fejlesztőiből.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: