Hírek - IKT hírek röviden

Nagyszabású átalakítás várható a Microsoftnál

Steve Ballmer, a Microsoft vezetője állítólag július elsején, a felső vezetők gyűlésén fogja ismertetni, hogy milyen módon szervezik át a vállalatot – közölte tegnap belső forrásra hivatkozva az.

A menedzserek között nem kis aggodalmat keltő szóbeszéd szerint Ballmer a felső vezetőket is kihagyta a döntéshozatali folyamatról, és néhány közvetlenül neki referáló munkatársával már jó ideje dolgozik az átalakítási terveken, melyek szorosan kapcsolódnak ahhoz, a részvényeseknek tavaly októberben tett ígéretéhez, hogy a Microsoft megszilárdítsa helyét mint „eszközgyártó és szolgáltató vállalat”.

A lap forrása szerint a titkolózás és az információhiány arra utal, hogy most valóban nagy (személyi) változásokra (is) lehet számítani, így a régi motorosok közül is sokan aggódnak a jövőjük miatt. A Microsoft nem kívánta kommentálni az értesüléseket.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: