Hírek - IKT hírek röviden

Debütált a kompakt Samsung fényképezőgép wifi-vel (Galaxy NX)

G/4G LTE támogatásának köszönhetően a GALAXY NX tulajdonosok bárhol, bármikor megoszthatják ismerőseikkel a profi minőségben készült képeket.

Az újdonság Photo Suggest funkciója helyspecifikus ajánlásokat nyújt a népszerű fotós helyszínekről - a világszerte más fotósok képein alapuló adatbázissal dolgozva.

A Story Album segítségével pedig olyan digitális fotóalbumok hozhatók létre az átformált, átméretezett fényképekből, amelyek más eszközökkel is megoszthatók.A GALAXY NX 20,3 megapixeles APS-C méretű szenzorával nagyon jó minőségű képeket lehet készíteni, a színek életszerűek, a fotók pedig élesek, elevenek és tiszták, bármilyenek legyenek is a fényviszonyok.

A Samsung saját tervezésű DRIMe IV Image Signal Processer képalkotó motorjahatalmas továbblépést jelent a sebesség és a minőségi fotókészítés területén, jobb színreprodukciót és hatékonyabb zajcsökkentést tesz lehetővé.A vadonatúj Hybrid Auto Focus (AF) rendszer gyors és pontos fázis- és kontrasztérzékelést biztosít, miközben az 1/6000 másodperces maximális záridő, valamint a 8,6 fps sebességű sorozatfelvétel garantálja, hogy a felhasználók egyetlen fontos pillanatról sem maradnak le.

Tovább a teljes cikkhez >>> prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: