Interaktív eszközök - Elölről vetített Interaktív táblák

Interwrite DUALBOARD - a többfelhasználós interaktív tábláké a jövő?Egyre gyakrabban találkozhatunk a különféle gyártók termékei között a dual tollas táblákkal, melyeket egyszerre ketten is működtethetnek. Az Interwrite-nál immár másfél éve elérhető a megbízhatóan működő kéttollas tábla, a DUALBOARD.

A cég olyannyira biztos benne, hogy ez az irány képviseli a jövőt, és idejét múltnak tekinthetők a "hagyományos" egy tollal működő táblák, hogy náluk már csak a két tollas verziók rendelhetők...

A legtöbb gyártó elkészíti dual tollas tábláit
Interwrite DUALBOARD - a többfelhasználós interaktív tábláké a jövő?
 
A modell kínálta érdekes és hasznos oktatás-módszertani megoldások nyilvánvalóak, ezért is láthatjuk, hogy a legtöbb interaktív táblával foglalkozó cég már készíti új tábláit. A kivitelezésben persze többféle lehetőséggel találkozhatunk, ezek közül egyik a DNN Kft.által forgalmazott Interwrite DUALBOARD interaktív tábla.

A DUALBOARD tábla felülete egyszerre két toll utasítását is képes feldolgozni, így a technológiának köszönhetően a tábla teljes aktív felületén egy időben két diák, vagy egy diák és a pedagógus tud dolgozni. Az új technika segítségével egészen izgalmas és újfajta lehetőségek kínálkoznak az órai csoportmunkára.
 
A dual tollak előnyei és a tábla kiváló jellemzői
Interwrite DUALBOARD - a többfelhasználós interaktív tábláké a jövő?
 
A tábla elektronikus tollával egyszerűen megoldható a jobb és bal egérkattintás megkülönböztetése, a dupla kattintás, valamint a törlés. A DUALBOARD tábla használatát kényelmessé teszi, hogy az alapvető vezérlő funkciók gombját a tábla mindkét oldalán megtalálhatjuk, sőt három olyan gomb is van, amelyeket szabadon programozhatunk. Beállíthatjuk rájuk leggyakrabban használt alkalmazásainkat, melyeket órán így egyetlen gombnyomásra indíthatunk.

A tábla felülete mindennapos iskolai használathoz, azaz kemény, strapabíró anyagból készült. Ezáltal nagyfokú biztonságban van a felület mögött található elektromágneses érzékelő, mely a toll helyzetét és funkcióit követi. Ugyanakkor a vegyszereknek is ellenáll, ezért könnyen tisztíthatjuk akkor is, ha hagyományos fehértáblaként használjuk.
 
Magyar nyelvű, könnyen kezelhető interaktív szoftverek
 
Az Interwrite DUALBOARD interaktív táblákon intuitív szoftverek segítik munkánkat. A táblához tartozó Workspace programmal tananyagot és feladatokat szerkeszthetünk, akár különösebb számítógépes ismeretek nélkül is. A tábla másik hasznos tartozéka az ExamView szoftver, mellyel dinamikusan generálódó kérdéssorokat állíthatunk össze. Egy-egy újabb generálás közben a kérdések egyes részei is megváltoznak, így akár azonnal is megismételhetjük az adott kérdést.

A sokoldalú szoftverek mindemellett széleskörű képgalériát is tartalmaznak, és további pozitívum, hogy Windows, Mac és Linux kompatibilisek.
 
Kábellel vagy kábel nélkül
 
Az Interwrite DUALBOARD táblákat négyféle méretben rendelhetjük meg: 152, 196, 216 és 241 cm. Minden modellhez tartozik egy 7,5 m-es soros, és egy 4,5 m-es USB kábel. Amennyiben bonyodalmasnak találjuk a zsinórokkal való bajlódást, módunkban áll Bluetooth csatlakozással rendelkező modellt választani.

Interwrite DUALBOARD - a többfelhasználós interaktív tábláké a jövő?

DNN Kft. - professzionális Vizuáltechnika
 További információk a DNN oktatástechnikai megoldásairól >>> www.dnn.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: