Hírek - IKT hírek röviden

Mindent vittek az Intel chipek a túlhajtási versenyen

Tizenegyből tíz győzelem az Intel® és a Corsair® Computexes túlhajtási rendezvényén A sokféle márka csúcskategóriás, túlhajtásra tervezett alaplapjával versengve a Maximus VI Extreme tizenegy esetből tízszer (91 százalékban) megszerezte a győzelmet az Intel® és a Corsair® Computexes túlhajtási rendezvényén.

Részletek: http://rog.asus com/236692013/overclocking/total-domination-team-asus-maximus-vi-extreme-overclocking-champions/Nyolc megdöntött világrekordAz ASUS and Republic of Gamers (ROG) azon elkötelezettségét, hogy a túlhajtókat a lehető legjobban kiszolgáló alaplapokat gyártson, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Maximus VI Extreme alaplapon már a leggyorsabb, 4. generációs Intel® Core™ i7 processzorok kaptak helyet.

Egy ilyen processzort a Mad222 álnevű túlhajtó kis híján 7,1 gigahertzig tudott felhúzni! Az alaplap emellett a négy DDR3 DIMM memóriával is rekordot döntött: ezek a lenyűgöző 3957 MHz-es eredménnyel bizonyultak a legjobbnak, így jelenleg ez az alaplap a leggyorsabb négy DIMM DDR3 memóriamodulos, Z87 lapkakészletű alaplap.

Tovább a teljes cikkhez >>> prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: