IKT műhely - IKT az osztályomban

Hasznos minialkalmazások  ingyenes letöltése

Az alábbi program- vagy inkább minialkalmazás-gyűjtemény sok mindent elárul számítógépünk rejtett folyamatairól.

UsefulGadgets, azaz hasznos gadgetek (minialkalmazások) a neve annak a programgyűjteménynek, amelynek tagjai megmutatják gépünk processzor- és RAM-használatát, elárulja, milyen aktívak lemezegységeink, s még tárolóhelyeinkről is szolgál információval.

A programokatinnen tölthetjük le , akár mindegyiket, de arra is van lehetőség, hogy csak azt, amelyik fontos nekünk. Valamennyi gadget tömörített formában érkezik, így először ki kell csomagolnunk, utána viszont elég rákattintani a gadget kiterjesztésű állományra, hogy az alkalmazás kis ablaka megjelenjen a képernyőnkön.

A gadgetek általában több funkciósak, a lemezeinken lévő helyet mutatón még egy olyan lehetőség is helyet kapott, amelyre kattintva kinyithatjuk az optikai meghajtót.A kis ablakokat a fogd és dobd módszerrel a képernyő tetszőleges pontjaira helyezhetjük.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: