Hírek - IKT hírek röviden

iWiW - meg vannak számolva napjai?

A sokkal szebb időket is megélt magyar közösségi oldalnak még mindig van látogatója, de már nem sok, és az a kevés sem túl aktív.

Néhány éve még az volt a kérdés, hogy "megéri-e átmenni a Facebookra", mára pedig az motoszkál legtöbbekben, hogy vajon mennyi ember kíváncsi még az iWiW-re, ahol nagyjából semmi nem történik.

Megnéztük, hétköznaponként 150-190 ezer, hétvégi napokon 120-140 ezer ember látogatott el az iWiW-re az elmúlt hónapban. A Webaudit adataiban kerestünk összehasonlítási alapot is: 2010 júniusában a hétköznapokon 1,2 millió egyedi látogatója volt a magyar közösségi oldalnak, szombaton és vasárnap pedig 900 és 1 millió közt alakult ez az érték.

Nem csak a látogatók száma csökkent, hanem aktivitásuk is. Három évvel ezelőtt átlagosan 60 millió oldalletöltés jutott a nagyjából 1,2 millió napi látogatóra, tehát fejenként nagyjából 50 oldal naponta, idén júniusban 10-15 oldalletöltés/nap a jellemző.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: