Hírek - IKT hírek röviden

Sony Cyber-shot RX100 II - még kíválóbb képminőség

A többszörösen díjnyertes RX100 kiváló képminőségére építve az új fényképezőgép még kiemelkedőbb eredményeket produkál zárt térben és a szabadban egyaránt.

Az új fejlesztésű, háttér-világítású Exmor R 1.0-type CMOS szenzor az érzékenység növelésével csökkenti a képek zaját a kevésbé megvilágított helyszíneken is.

Sony Cyber-shot RX100 II - még kíválóbb képminőség

A kiváló f1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T objektívvel bárhol valósághű full HD-felvételek készíthetők. A Sony első egyérintéses technológiával felszerelt fényképezőgépe egy pillanat alatt összeköthető a legújabb okostelefonnal vagy tablettel, amelyek a csoportképekhez akár távirányítóként is használhatóak a One Touch Remote funkciónak köszönhetően.

A fontos pillanatok gyors megosztását a beépített Wi-Fi is biztosítja, így az NFC-vel nem rendelkező készülékekre is azonnal továbbküldhetők a fényképek és videók. Az RX 100 II eszköztárát tovább gazdagítja az új Multi Interface vakupapucs, ami olyan kiegészítők csatlakoztatását teszi lehetővé, mint az elektronikus kereső, erőteljes külső vaku és sztereó mikrofon.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: