Hírek - IKT hírek röviden

Okosóra és játékkonzol - a Google is vágyik a tortára

A Google akár már idén megjelenő terméke, a már létező okosórákhoz hasonlóan Bluetoothon keresztül kapcsolódik a telefonhoz, írja a Wall Street Journal.

A Business Insider már januárban arról tudósított, hogy a vállalat “aktívan vizsgálja” egy hasonló óra ötletét.

Okosóra és játékkonzol - a Google is vágyik a tortára

A recept a Nexus eddigi története lehet, a cég csak referenciaterméket készít, az igazi gőzhenger a Samsung, Sony és LG hármastól várható. A Sony épp nemrég jelentette be okosórájának következő generációját, de a Samsungról is tudni lehet, hogy dolgozik saját megoldásán.

Szerva itt, csere ott Szakértők úgy vélik, a Google és a Samsung mindenképp el akarja kerülni, hogy az Apple előnyre tegyen szert egy új termékkategóriában, ahogy azt az iPhone és az iPad megjelenésekor is tette. A Google viselhető technológiára irányuló tapogatózásai, ráadásul nem merülnek ki ennyiben, a fejlesztők számára már elérhető Google-szemüveg nevű “okosszemüvege”, amely szintén Bluetooth segítségével kapcsolódva látja el friss információkkal viselőjét.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: