IKT műhely - Facebook

Bétában a  Facebook androidos platformja

A Facebook androidos kliensének fejlesztői csapata úgy döntött, hogy egy publikusan is elérhető, széleskörű bétaprogramot indít, így a leglelkesebb felhasználók idő előtt kipróbálhatják az új funkciókat, a Facebook pedig sokkal alaposabb tesztelést követően élesítheti az újdonságokat.

Bétában a  Facebook androidos platformja

A nemrégiben bemutatott Facebook Home teljesen a semmiből érkezett és ugyan maga az elképezelés akár még életképes is lett volna, a kivitelezés és a működés annyira suta volt, hogy a legtöbb felhasználó, aki egyáltalán érdeklődött egy ilyen felület iránt, a telepítést követő napokban gyorsan megszabadult tőle. Ezt a hibát a Facebook nem engedheti meg magának túl gyakran, viszont a Facebook-Android integráció folytatása elemi érdeke a közösségi hálózatnak.

Bárki számára nyitott béta Mike Shaver, a cég műszaki igazgatója Ragavan Srinivasan termékmenedzserrel együtt hozta nyilvánosságra a hamarosan induló Facebook bétaprogram részleteit. A cél az, hogy a béta segítse a fejlesztési folyamatokat, elkerülhetőek legyenek az elakadások, váratlan kudarcok.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: