Hírek - IKT hírek röviden

Ígéretes magyar fejlesztésű RSS hírolvasók: Feedstripes és a többiek

Nemrégiben megírtuk, hogy a legütősebb alternatíva a Feedly, ami immár saját cloudját használva tökéletes váltótársa lehet a búcsúzó Readernek, megmutatva dizájn és funkció terén is, hogy hová kellett volna eljutnia a piacvezetőnek.

A nagy mainstream szolgáltató mellett azonban ezernyi apró hajtás bújt elő, a hírolvasás piaca hirtelen divatos és újra fontos lett.

Ígéretes magyar fejlesztésű RSS hírolvasók: Feedstripes és a többiek

Feedstripes Olyannyira, hogy a HWSW-olvasók körében is akadt több fejlesztő, akik elkészítették saját Reader-alternatívájukat. Az egyik igen ígéretes projekt, a Feedstripes, amire a szolgáltatás egyik fejlesztője, Kovács Lőrinc Tamás hívta fel a figyelmünket.

Ez a Feedlyhez hasonlóan saját backenddel rendelkezik, ők maguk figyelik és monitoroznak jelenleg több mint 50 ezer feedet, de a varázslat nem itt van. A tartalom behúzása mellett a Feedstripes a publikusan elérhető közösségi média felületeket használva felméri az adott hírek relevanciáját, fontosságát és népszerűségét, az ajánlások így készülnek el.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: