IKT műhely - Facebook

Mennyire komoly a Facebookos UFO történet?

Megtörtént a magas szintű bejelentés a földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezéséről” – ígéri egy magyar felirattal is terjedő videó és egy hozzá tartozó cikk.

Az Urbanlegends hu utánajárt.

Ahogy a városi legendákkal foglalkozó blog írja, a “bejelentésben” emlegetett Paul Hellyer valóban volt védelmi miniszter, a hatvanas években, Kanadában. Szerinte “a Földet egy titkos társaság vezeti, amelynek tagjai a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a Bilderberg-csoport és a Háromoldalú Bizottság (Trilateral Commission), a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai, ők titokban akarják tartani ezeket az információkat az emberiség előtt”, ráadásul földönkívüliekből “legalább 4 különböző faj látogatja a Földet”.

Hellyer egyébként - elméletben - valóban juthatott szigorúan titkos információkhoz, hiszen nem is csak védelmi miniszter, hanem miniszterelnök-helyettes is volt. Ezzel együtt az Urbanlegends hu szerint “a most 90 éves egykori politikus kinyilatkoztatása nem sokkal hivatalosabb annál, mint amit Pataky Attila vagy Nemere István adna elő ufó témában”.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: