Projektorok - Oktatási projektorok

Szélesvásznú, rövid vetítési távolságú és XGA hordozható projektorok a SANYO-tólCleverBoard Kft. 2010. április 8-tól az eddigiek mellett SANYO termékforgalmazóvá is vált. Az LCD panelnek köszönhetően ezeket a termékeket tökéletes színhűség és képminőség jellemzi. 
Árnyékmentes közeli vetítés - Sanyo PLC-XL50 projektor
Szélesvásznú, rövid vetítési távolságú és XGA hordozható projektorok a SANYO-tólAz egyik említésre méltó projektoruk a 2000 ANSI Lumen fényerejű, 1024×768-as felbontással rendelkező ultra közeli vetítési távolságú Sanyo PLC-XL50 projektor. Nem túlzás az "ultra" szót használni, hiszen mindössze 8 cm távolságból képes 203 cm átmérőjű képet vetíteni.

Mindannyiunkkal előfordulhatott már, hogy a hátulról jövő fény miatt magunk takartuk el a kivetített képet, és így lényegében saját magunkat akadályoztuk az eredményes munkában. Ezt a bosszantó jelenséget egyszerűen kiküszöbölhetjük a rövid vetítési távolságú projektorok valamelyikével.

A 2-3000 órás élettertamú lámpával rendelkező projektort PIN kóddal védhetjük, sőt készítői lopás elleni riasztóval is ellátták. Munkánkat a gyors ki- és bekapcsolás, az auto input kereső, a trapézkorrekció, valamint a távegér segíti. A projektorra 3 év garancia jár.

XGA hordozható projektorok - Sanyo PLC-XW200

magyar menüvel rendelkező, Szélesvásznú, rövid vetítési távolságú és XGA hordozható projektorok a SANYO-tólhordozható Sanyo PLC-XW200 is hasonló élettartamú lámpával bír, de az 1024×768-as XGA felbontás mellett 1600×1400-as UXGA-t is alkalmazhatunk. Súlya mindössze 2,5 kiló, s a PIN kódos védelem itt is biztonságot jelent.

Táguló világ - szélesvásznú projektorok

Szélesvásznú, rövid vetítési távolságú és XGA hordozható projektorok a SANYO-tólA CleverBoard Kft. forgalmazott Sanyo projektorait három nagyobb csoportba sorolta: rövid vetítési távolságú, XGA hordozható, valamint szélesvásznú projektorok. Több termék is található minden csoportban, s hogy mindháromra hozzunk egy-egy példát, a szélesvásznúak közül most a Sanyo PLC-WXL46 projektort említjük. 

Bár ultra rövid vetítési távolság nem jellemzi, azért egy 86 cm távolságból vetített 203 cm képátlójú interaktív felülettel is könnyen megbarátkozik az ember. Az LCD technológiának köszönhetően ennek a terméknek a színhűsége és képminősége is kiváló. Használatának hatékonyságát tovább erősíti magyar menüje, auto input keresője, gyors ki- és bekapcsolási lehetősége.

Amennyiben 2010. április 30-ig adjuk le rendelésünket valamely projektorra a cégnél, kapunk ajándékba egy 2 GB-os pendrive-ot is.

Természetesen a CleverBoard Kft. továbbra is széles választékát kínálja a korábbról ismert Hitachi termékeknek, a kedvező árú Sanyo projektorok mellett. Az egyre bővülő projektorválasztékot érdemes alaposan átbogarásznunk, és kiválasztanunk a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot.
 
Cleverboard - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla. feleltetőrendszerek, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
 A SANYO termékekről további információkat itt olvashat >>> cleverproducts.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: