Hírek - IKT hírek röviden

Szeretne egy  Google Tracker hátizsákot?

A Google kellemes meglepetést tartogat a vadon szerelmesei számára akik kalandjaikat nemcsak minél részletesebben szeretik dokumentálni, de az egész világgal is megosztanák: egy rövid dokumentum kitöltésével mostantól bárki jelentkezhet, hogy elvigye egy körre a vállalat Trekker nevű, gömbpanoráma-készítő hátizsákját.

A vállalkozó szelleműek így hozzájárulhatnak a Google Street View adatbázisának bővítéséhez a nehezen elérhető, de annál látványosabb területek képeivel, ahova az óriáscég hasonló kamerákkal felszerelt autói, motorosszánjai, triciklijei, és kiskocsijai nem tudnak eljutni. Bárki jelentkezhet, hogy kölcsönkérje a Trekkert, legyen az Idegenforgalmi, non-profit, egyetemi, esetleg kutató szervezet képviselője, vagy bármilyen harmadik fél aki nehezen megközelíthető helyekre is el tud jutni, és segítene a világ feltérképezésében” - bátorít a részvételre a Google.

A túrázás során a hátizsák ráadásul a maga csaknem húsz kilójával kellemes ballasztot is biztosít. A Yoda-élmény már csak akkor lenne teljesebb, ha a járművel megközelíthetetlen ingoványok bejárása közben, a készülék hátunkon ülve a sötét oldal veszélyeire is figyelmeztetne.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: