Hírek - IKT hírek röviden

Samsung Smart App fejlesztői verseny 2013

A Samsung fejlesztői versenyének célja olyan hasznos és érdekes alkalmazások létrejöttének támogatása, amelyek a GALAXY S4-en már jól ismert "Group Play"; funkcióját használják ki: több készüléket csatlakoztathatunk egy időben egymáshoz, és streamelhetünk tartalmakat.

Samsung Smart App fejlesztői verseny 2013

A nagy értékű pénznyeremények mellett a nyertes alkalmazásfejlesztők a Samsung Venture Investment pénzügyi befektetésében is részesülnek. Vállaltunk elkötelezett az egyedi ötletek életre segítése iránt.

A tavalyi év során sikeresen lefutott első hazai mobilalkalmazás-fejlesztő versenyünk, amelynek legjobbjai úttörő kezdeményezésünkben, az ingyenes magyar appokat tartalmazó Samsung App Mix csomagban kaptak helyet és tettek szert ismertségre. A kampány során megannyi egyedi kezdeményezzéssel találkoztunk, és hiszünk abban, hogy a magyar fejekből kipattant ötletek ezen a globális versenyen is sikert arathatnak"; - mondta el a témában Kunos Balázs, a Samsung mobil és IT üzletágának igazgatója.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: