IKT műhely - IKT az osztályomban

Jegyzetkészítő program Androidra - itt az új Microsoft OneNote app

A kutatást az Európai Iskolahálózat és egy belga egyetem (University of Liège) végezte.

Az idáig néhol zavaróan eltérő funkciók most már az összes támogatott készüléken ugyanúgy működnek, a linkektől a jegyzetekhez rendelt címkékig.

Jegyzetkészítő program Androidra - itt az új Microsoft OneNote app

A tabletes, iPaden futó verzió emellett megkapta az Office Ribbon UI felületet is, ami számtalan formázási opciót biztosít, legyen szó a betűmérettől és -típustól kezdve, a bekezdésformázásról, vagy akár táblázatok szerkesztéséről. A Microsoft a különböző készülékek közötti akadozó szinkronizáláson is csiszolt, a bevitt tartalmak a SkyDrive-on keresztül a Microsoft Office 365 és a SharePoint szolgáltatásaival is összehangolhatók.

Újdonság, hogy eltűnt az OneNote-ból az eddigi 500 jegyzetre vonatkozó korlátozás, a frissítés után korlátlanul kezelhetjük ezeket. Valódi újdonság, hogy a mobilos OneNote bevezeti az online kollaborációt, a közösen szerkesztett jegyzetekbe szimultán írhatnak a felhasználók, élő frissítéssel.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: