Hírek - IKT hírek röviden

Milyen is az iPhone, ha kínai?

A főként olcsóbb telefonjairól ismert kínai gyártó néhány héttel ezelőtt rukkolt elő a drágább modellek riválisául szánt telefonjával, amely még nyáron elérhető lesz a magyar boltokban is.

Az Ascend P6 kártyafüggetlen, hűség nélküli ára 450 euró, vagyis 130 ezer forint körül várható, vagyis annyiba fog kerülni, mint a tavalyi év csúcsmobilja, a Galaxy S3 jelenleg – azaz jócskán olcsóbb lesz a kétszázezer forintos iPhone 5-nél is.


Milyen is az iPhone, ha kínai?

Az előzetes sajtófotókon nem annyira látszott, de a szerkesztőségbe érkező tesztkészülékről a közelben lévő kollégáknak egyaránt az volt a véleménye, hogy “van benne valami iPhone-os”. Ez nem meglepő, hiszen a telefon oldalsó kerete az Apple mobiljához hasonlóan fémből készül, az előlap és hátlap fekete, az érintőképernyő kávája pedig nagyon vékony.

A készülék rendesen össze van szerelve, nem recseg vagy ropog. Az akkumulátor ebben a telefonban is beépített, a SIM-kártya apró fiókját pedig egy kis tüskével lehet kinyitni: ezt a Huawei a headset csatlakozójába dugható kivitelben készítette el.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: