Hírek - IKT hírek röviden

Sok biztonsági javítás jön Microsoft frissítésben

Jövő kedden adja ki júliusi javításait a Microsoft, amely szokás szerint pár nappal korábban közzétette, milyen patchek érkezésére kell felkészülni, így a rendszergazdák meg tudják tervezni a frissítések terítését.

Az előzetes értesítésben a Microsoft nem részletezi a hibák természetét, csupán azt írja le, egy-egy patch milyen szoftvert érint, illetve hogy a telepítéshez szükséges-e újraindítás.

A júliusi "patch kedden" összesen hét javítás érkezik a cégtől, amelyek közül hat foltoz be kritikus, távoli kódfuttatásra alkalmas sebezhetőséget. A vállalat a Windowst, a net Frameworköt, az Office-t, a Visual Studiót, a Lyncet, az Internet Explorert kénytelen javítani ebben a hónapban kritikus sérülékenység miatt, valamint érkezik egy "fontos" besorolású javítás a Windows Defender biztonsági alkalmazáshoz is.

A hat kritikus patch telepítése közül kettő biztosan igényel újraindítást, négyhez pedig szükség lehet erre. A legfontosabb a kiadott patchek közül az újraindítást igénylő Bulletin 4, amely az Internet Explorer kritikus sebezhetőségét javítja.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: