Hírek - IKT hírek röviden

Meglepően alacsony mobil tarifák a Roamertől

Meglepően kedvező feltételeket nyújtó, sokszor a hazai percdíjakhoz viszonyítva is lényegesen olcsóbb telefonálási lehetőséget biztosít külföldön egy frissen bejegyzett litván vállalkozás rendszere, a Roamer.

A megoldás különlegessége, hogy nem a barangolás során (is) egyre népszerűbb VoIP-technológiára épít, helyette a hívások éppúgy GSM-hálózaton keresztül bonyolódnak, mint a normál roaminghívások.

A szolgáltatás használatakor az előfizető egy helyi szolgáltató SIM-jét használja (ez is egyre népszerűbb gyakorlat a kártyafüggetlen készülékek tulajdonosainál), de mégis a saját számán maradjon elérhető, illetve azzal intézhesse a kimenő hívásokat. A Roamer keretén belül a kimenő hívásokat egy letölthető alkalmazáson keresztül kezdeményezhetik a felhasználók, a bejövő hívásoknál a kezdeti beállításokat követően nincs szükség az alkalmazás háttérben futására.

A Roamer a bejövő hívások esetén a hívásátirányításra épít, kimenő hívásoknál pedig visszahívatja a felhasználót a rendszer. A szolgáltatás működéséhez a belföldi hívószámon be kell állítani a hívásátirányítást a Roamer központi (belföldi tarifával elérhető) számára, mely a külföldön vásárolt SIM hívószámára továbbirányítja a hívásokat az aktiválást követően.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: