Számítógépek - Okostelefonok

Ingyen appokkal ünnepli ma szülinapját az Apple

2008. július 10-én, vagyis szerdán éppen öt éve indította el az Apple az App Store webes alkalmazásboltot, az iTunes zeneáruház szoftverekre specializált testvérét.

A születésnap alkalmából egy sor nagy sikerű alkalmazást kezdtek el most a fejlesztői ingyen adni – és a Verge információi szerint ez még csak az előjáték az Apple igazi nagy ünnepléséhez.

Ingyen appokkal ünnepli ma szülinapját az Apple

Az ajándék szoftverek eredeti ára jellemzően az 5-20 dolláros zónában mozog, a felhasználói visszajelzések alapján mind kiemelkedően magas pontszámokat kaptak. Egy kis ízelítő az ingyenes választékból: Infinity Blade 2, Sword and Sorcery EP, Badland, Traktor DJ, Day One, Barefoot World Atlas, Over.

Az App Store az iPhone 3G debütálásával egy időben indult el, kizárólag iPhone-os használatra, később a többi iOS-t futtató eszköz, így az iPod Touch és az iPad-család is támogatott lett. Az induló kínálat 500 alkalmazás volt, amelyekből az első három nap alatt 10 milliót töltöttek le.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: