Hírek - IKT hírek röviden

Virtuális fesztiválozás a 4G Balaton Soundon

Idén először azok is fesztiválozhatnak virtuálisan, akik nem jutottak el a Balaton partjára: a Telekom és a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert élő streaming közvetítését bárki követheti.

A fesztiválon  a Telekom jóvoltából élményekkel is lehet fizetni.

Akik Instagram alkalmazással megosztják élményeiket, azok a gyűjtött pontokért koktélt és fesztiválkellékeket vásárolhatnak. Akik különleges, mozgó partyfotókat szeretnének készíteni, azok a "Gif it to me" fotósok segítségével ezt is megtehetik.

Továbbá az élményeket, videókat és képeket akár azonnal meg is oszthatják a Zamárdiba érkezők a Telekom villámgyors 4G hálózatának segítségével, akár a Telekom internetkamionjának hűvösében. Akik pedig csak egy kis ejtőzésre vágynak, azok a kempingben a hatalmas, magentába játszó spirál árnyékában pihenhetik ki a Defender DJ aktív közreműködésével átmulatott éjszakákat.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: