Hírek - IKT hírek röviden

Watch Dogs játék - igazi pénzt igazi bankautomatából!

Finoman szólva is szokatlan dolgot talált ki az egyébként játékfejlesztéssel foglalkozó Ubisoft: a Watch_Dogs című játékuk mellé kiadott mobilos alkalmazás segítségével egy valódi bankautomatát vehetünk rá arra, hogy ontsa magából a valódi pénzt.

Amikor a Watch_Dogs című játékot bemutattuk, még nem sejthettük, hogy milyen mobilos marketinget talált ki mellé a Ubisoft.

A játékról tudni kell, hogy mindennapi kibertámadásokról szól, a mellé kiadott Watch Dogs Live okostelefonos kísérőjáték pedig ezt kívánja átültetni a virtuálisból való világba. Az alkalmazást letöltőknek egy kódot kell megfejteniük, ha pedig ez valakinek sikerül, akkor valahol Kanadában egy valódi bankautomata szó szerint elkezdi magából ontani a valódi pénzt.

Hogy mennyit, azt nem tudni, de a videó - és a játék szellemsisége - alapján gyanítható, hogy a pénz a kanadai rászorulóknál köt majd ki. Kihirdették a Microsoft hazai fejlesztők számára indított, No time to W8 nevű alkalmazásfejlesztési versenyének nyerteseit.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: