Hírek - IKT hírek röviden

Versenytárs elemzés marketingt a Facebook új szolgáltatása

Néhány Facebook oldal adminisztrátora már látja a „Pages to Watch” modult, ami lehetővé teszi a konkurencia által elért eredmények követését.

A „Pages to Watch”, vagyis a figyelni kívánt oldalak modulja arra való, hogy a facebookos oldalak adminisztrátorai követni tudják a konkurens oldalak teljesítményét - írja az AllFacebookra hivatkozó MarketingMorzsák.

Az új funkció leírása szerint öt olyan oldal választható ki, amelyikről az adminisztrátor látni fogja, hogy mennyi lájkot kapnak megosztásai, és tippeket kap arra, hogyan tudja javítani saját oldala eredményét. Az újítástól a Facebook alighanem azt várja, hogy a hasonló iparágban tevékenykedő cégek egymásra licitálva költenek majd Facebookon, látván a másik náluk jobb teljesítményét.

Kihirdették a Microsoft hazai fejlesztők számára indított, No time to W8 nevű alkalmazásfejlesztési versenyének nyerteseit.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: