IKT műhely - Netbiztonság

Újgenerációs web alkalmazás tűzfalak a Fortinet-től

A FortiWeb 5 piacra dobásával egy időben a Fortinet három új web alkalmazás tűzfalat is bemutat: a FortiWeb-3000D-t, a FortiWeb-3000DFsx-et és a FortiWeb-4000D-t, amelyeket olyan nagyvállalatok, szolgáltatók és adatközpontok számára fejlesztettek ki, ahol nagy teljesítmény mellett szükséges biztosítani a webes alkalmazások védelmét.

Újgenerációs web alkalmazás tűzfalak a Fortinet-től

A FortiWeb-3000D és FortiWeb-3000DFsx termékek 1,5 Gbps-os átviteli képessége mellett a FortiWeb-4000D-el akár 4 Gbps-ot is el lehet érni. Az új eszközök 50-100%-kal gyorsabbak, mint elődeik és jelentős védelmet nyújtanak az Open Web Application Security Project (OWASP) Top 10-es listáján szereplő kockázatokkal szemben, valamint segíti a PCI DSS 6.6 szabványnak való megfelelősséget.

Mivel a mai webes alkalmazások könnyen hozzáférhetőek és/vagy célpontjai az automatikus szkript eszközöknek, hálózati szkennereknek és kereső motoroknak, valamint az ismeretlen vagy rosszindulatú forrásoknak, a biztonsági szakembereknek gyorsan és egyszerűen kell azonosítaniuk ezeket, és a forgalom típusát. Ez alapvető fontosságú ahhoz, hogy a rossz és jó forgalom-típusokat és forrásokat megkülönböztessék.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: