Hírek - IKT hírek röviden

Drogprevenciós program - Drog ABC segíti a pedagógusokat és a szülőket

Drog ABC segíti a pedagógusokat és szülőket | Miközben a középiskolások ötöde próbált már ki valamilyen illegális kábítószert, kevesen vannak tisztában a kábítószerfogyasztás tüneteivel, az egyes drogok hatásaival.

Különösen igaz ez a robbanásszerűen terjedő designer drogokra.

Drogprevenciós program - Drog ABC segíti a pedagógusokat és a szülőket

A HáziPatika.com ezért hiánypótló rovattal jelentkezik a nyári időszakban:  újszerű funkcióival és praktikus tanácsaival a Drog ABC a kábítószerek világában kevésbé otthonosan mozgó szülőknek és pedagógusoknak tud segítséget nyújtani. Nyáron nagyobb eséllyel drogoznak a tinik Aggódó szülőknek is segít a HáziPatika com új Drog ABC rovata Budapest, 2013. július 10.  – Miközben a középiskolások ötöde próbált már ki valamilyen illegális kábítószert*, kevés szülő van tisztában a kábítószerfogyasztás tüneteivel, az egyes drogok hatásaival.

Különösen igaz ez a robbanásszerűen terjedő designer drogokra. A HáziPatika.com ezért hiánypótló rovattal jelentkezik a nyári időszakban:  újszerű funkcióival és praktikus tanácsaival a Drog ABC a kábítószerek világában kevésbé otthonosan mozgó szülőknek tud segítséget nyújtani.

A nyári iskolai szünet kezdetén különösen fontos, hogy a szülők ismerjék a fiatalok drogfogyasztási szokásait, hiszen ebben az időszakban megnő annak a kockázata, hogy a tizenévesek valamilyen tudatmódosító szerhez nyúlnak. A tendenciák igen ijesztőek, egyre több fiatal próbálja ki a drogokat, ráadásul egyre fiatalabb korra esik az első szerhasználat.

A tendenciák igen ijesztőek, egyre több fiatal próbálja ki a drogokat, ráadásul egyre fiatalabb korra esik az első szerhasználat. 2010 környékén már az európai átlagot is lehagytuk a középiskolásokat tekintve, vagyis Magyarországon több ilyen korú fiatal használt már valamilyen illegális szert, mint Európában - mondja Pilling Róbert, a HáziPatika.com főszerkesztője.

2010 környékén már az európai átlagot is lehagytuk a középiskolásokat tekintve, vagyis Magyarországon több ilyen korú fiatal használt már valamilyen illegális szert, mint Európában - mondja Pilling Róbert, a HáziPatika.com főszerkesztője. A Drog ABC néven elinduló új HáziPatika.com rovatnak köszönhetően ezentúl a leggyakrabban használt drogokról egy helyen elérhető az összes fontos információ.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: