Hírek - IKT hírek röviden

Mit fog tudni az új Google térkép?

Készüléktípustól és földrajzi helytől függetlenül mindenki hozzájut majd a legújabb Google térkép verzióhoz mindenki, akinek mobilján vagy tabletjén legalább 4.0.3-as Android fut.

Ez azt jelenti, hogy a több mint 900 millió androidos eszköz felén fog frissülni napokon vagy heteken belül az alkalmazás.

Mit fog tudni az új Google térkép?

Now-dizájn Az új dizájn megfelel a Google Now által inspirált, mostanság minden termékben visszaköszönő egységes, szögletes, minimalista, kártyás megjelenésnek. A hátterek végre jellemzően nem feketék, hanem megfelelve a készülékgyártók OLED-től LCD felé való elmozdulásának, világosak, ahogyan a többi Google felületen is.

Az új Maps felület szinte teljesen megegyezik egyébként a tavaly decemberben megjelent Google térkép for iOS verzióval. Az újítás elsősorban a kezelőfelületet érinti, itt is eltűntek a térképet kötelezően kitakaró mezők, szükség esetén alulról csúsznak be a kezelőszervek, illetve oldalról lehet belapozni a menüt.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: