Hírek - IKT hírek röviden

Zongoraverseny iPad-en

A C.24 nevű, kétoktávos, vezeték nélküli billentyűzet kimondottan az iPadekhez készült. Önmagában az, hogy zongora billentyűzetet csatoljunk a tablethez, nem újdonság, hiszen az első iPad óta.

Önmagában az, hogy zongora billentyűzetet csatoljunk a tablethez, nem újdonság, hiszen az első iPad óta folyamatosan jelennek meg különböző professzionális zenei alkalmazások, és hardverek iOS-re, amelyeket, külső billentyűzettel is irányíthatunk.

Zongoraverseny iPad-en

A hordozható technológia, törekedvén arra, hogy minél kisebb legyen a csatolandó billentyűsor, általában olyan aprócska billentyűket nyújt, hogy azon normális körülmények között nem lehet játszani. A C.24 fejlesztői ezzel szemben megoldották, hogy egy, az iPadnél nem nagyobb méretű billentyűzeten, normálméretű zongorabillentyűket nyomkodhassunk.

Ráadásul mindezt úgy, hogy a játék érzet olyan, mint egy rugós mechanikás billentyűzetnél. Nem egy kalapácsmechanika, de aki játszott már normál szintetizátorokon, annak nem lesz idegen a dolog.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: