Hírek - IKT hírek röviden

Arcfelismerés és 3D funkciók - Így néz ki az új LUMIX digitális fényképezőgépe

A Panasonic 2011 novemberében jelentette be a keresztségben Lumix DMC-GX1 nevet kapott tükör nélküli cserélhető objektíves digitális fényképezőgépet, mely hamarosan meg fogja kapni az utódját.

A várakozások szerint Lumix DMC-GX2 néven debütáló újdonságról már meg is érkeztek az első rajzok, valamint immár tudható, hogy a GX2 legfontosabb újdonságai közé sorolható az újgenerációs 18 megapixeles képérzékelő, illetve a dönthető integrált képkereső.

Egyelőre tehát ennyit az érkezőben lévő GX2-ről, illetve tekintsük át röviden, hogy mit tud a GX1-es elődmodell! Ez a 16 megapixeles felbontású, alumínium gépvázas masina mindössze 413 grammot nyom a mérlegen, ezenkívül pedig a mérete is átlagon aluli.

A kompakt forma azonban igen komoly tudást rejt magában, így például említést érdemel többek közt az alig 0,09 másodperces fókuszálási idő, illetve a 20 képkocka/másodperc sebességű sorozatfelvevő. A fényérzékenység maximum ISO12800 lehet, ezenkívül pedig az olyan divatos funkciók sem hiányoznak a GX1-ből, mint például az intelligens automata mód, az arcfelismerés, vagy a 3D funkció.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: