Hírek - IKT hírek röviden

Maga alá temeti az okosóra siker a Pebblet?

A Pebble csapata csütörtökön jelentette be, hogy lezárták a Kickstarteren a kampány minden szakaszát, és hamarosan elkezdik szállítani az okos órákat.

A Pebble volt az a cég, amelyik több mint 85 000 követőtől, több, mint 10 millió dolláros támogatást szereztek tavaly a Kickstarteren.

Maga alá temeti az okosóra siker a Pebblet?

Ezen felül rengeteg, 190 000 előrendelés érkezett a gyártó honlapjára is, így most azzal szembesültek, hogy hirtelen le kellene gyártaniuk 275 000 órát. A cég vezérigazgatója, Eric Migicovsky úgy fogalmazott, hogy a hatalmas siker azért egy kétélű kard számukra, hiszen százezreket kénytelenek megváratni a termék kiszállításával, mert nem lehet ennyi terméket egyetlen gombnyomással legyártani.

Éppen ezért a mostani előrendelési fázis nem megszokott módon j: a megrendelők kapnak egy e-mailt, amelyben megerősíthetik a vásárlási szándékot, amikor már az óra készen áll a szállításra, és csak ez után kell fizetniük. Ez annyit jelent, hogy ha a megrendelést követően a vásárló úgy dönt, hogy már nem szeretné az okos órát, akkor visszamondhatja a rendelést.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: