Hírek - IKT hírek röviden

Hamarosan jönnek a Win8-as Microsoft okosórák

A Microsoft okosóra prototípusát megkapta a Surface fejleszőcsapata, mert a kütyü már közel van a megvalósítás fázisához, írja a The Verge.

A kütyüportál úgy tudja, a Microsoft már számos változatát kipróbálta az órának, amit az Xbox-kiegészítők csapata tervezett.

A hírek szerint az óra a Surface tabletek kiegészítőjévé válthat, és a jelentések szerint a Microsoft már ajánlatokat kért 1,5 hüvelykes kijelzőkre az alkatrészgyártóktól. Az AmongTech hírportál azt a pletykát is megszellőztette, hogy kék, sárga, fekete, fehér és szürke színű, levehető szíjakkal tesztelik a prototípusokat.

A portál úgy tudja, a készülék háza drága áttetsző alumíniumból van, ami háromszor keményebb az üvegnél. Az AmongTech azt állítja, hogy a Windos 8 módosított változata fut a karórákon, és egyes változatokban 6 gigabájt tárhely és 4G/LTE mobilinternetes kapcsolat is van.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: