Hírek - IKT hírek röviden

Recon Jet - Egyre olcsóbb (és sportosabb) okosszemüvegek jönnek

A Google nagyot villantott, amikor tavaly lerántotta a leplet okosszemüvegéről, melyet Project Glass néven ismert meg a világ.

A kijelzővel kombinált lencsével, hangvezérléssel, kamerával és okos funkciók garmadájával felvértezett kütyü mérföldkövet jelöl az egyre népszerűbb hordható készülékek hódító útján, aminek java még előttünk áll.

Recon Jet - Egyre olcsóbb (és sportosabb) okosszemüvegek jönnek

A keresőóriás szemüvege még nem került piaci forgalomba, de ha majd sor kerül erre, valószínűleg akkor sem találkozhatunk vele minden második ember fején, ugyanis igen magas áron, cirka 1000 dollárért lehet majd beszerezni. Szerencsére lankadatlan a piaci verseny, így idejekorán felbukkant a Google-szemüveg első konkurense is.

A Recon Instruments műhelyéből érkező Recon Jet sportos külsővel ötvözi az okosszemüveg tudását, s ami a legérdekesebb, hogy már 499 dollárért szert tehetünk rá. Persze ez az összeg sem piskóta, de egy ilyen innovatív masina esetében aligha várhatunk filléres árcédulát.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: