Hírek - IKT hírek röviden

Számítógépes játék kereset toplista

A legtöbb 20-40 éves ember csak álmodozik arról, hogy számítógépes játékkal keresse meg a kenyérre valót, vannak azonban olyanok a világon, akiknek ez összejön.

Egyrészt ott vannak a játékokról hírt adó újságok és internetes oldalak munkatársai, bár az ő esetükben a munka nem kizárólag abból áll, hogy játszanak, valamikor az újságot is össze kell rakni, ami bár még mindig nem uránbányászat, azért nem is olyan vidám, mint sokan gondolják.

Az e-sportolók azonban szép pénzeket kereshetnek, és nekik nincs más dolguk, mint a legjobbnak lenni egy-egy, a teljesítményt objektíven mérő játékban. Az E-sports Earnings című weboldal elkészítette a legjobban kereső játékosok listáját, és van pár érdekes apróság már akkor is, ha az első tizenöt helyezettet nézzük meg.

Az amerikaiak mellett a volt szocialista blokk országaiból is vannak gazdag e-atléták, de a világ legdurvább e-sport hagyományaival rendelkező dél-koreaiak is szép számmal képviseltetik magukat a listán. Kétszázezer dollár össznyereménnyel már az első harmincba sem lehet bekerülni, viszont a következő nagy ugrás, háromszázezer dollár csak az ötödik helynél jön.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: