Hírek - IKT hírek röviden

Forródrótot nyitott a Magyar Nemzeti Bank

Email és postai kapcsolatvonalat indított a Magyar Nemzeti Bank annak érdekében, hogy a növekedési hitelprogram iránt érdeklődő cégek közvetlenül a jegybank felé is jelezhetik észrevételeiket - közölte a jegybank kedden.

Egyben arról tájékoztatott, hogy a beérkező felvetéseket a program értékelése során az MNB áttekinti, illetve az esetleges panaszokat megvizsgálja, és amennyiben szükségesnek ítéli, kapcsolatba lép az adott hitelintézettel a nem kívánatos gyakorlat megszüntetése érdekében.

A jegybank emlékeztet: a program fő célja a kis- és középvállalkozások hitelezésében megfigyelt zavarok enyhítése. Annak érdekében, hogy minél több vállalkozás jusson forráshoz a programban, az MNB Monetáris Tanácsa az eredetileg tervezett 500 milliárd forintról 750 milliárd forintra emelte a program első két pillérének keretösszegét - tette hozzá.

A társaságok észrevételeiket a jegybank honlapján található űrlap kitöltésével, elektronikus vagy postai úton juttathatják el az MNB-nek.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: