Hírek - IKT hírek röviden

Meddig tartja magát a Nintendo?

Hiába sikertelen a Nintendo tavaly év végén megjelent konzolja, a japán cég köti az ebet a karóhoz, és egyelőre nem hajlandó csökkenteni a gép árát.

Kereskedőknek viszont úgy fest, kezd tele lenni a hócipőjük azzal, hogy a beragadt készlettől alig tudnak megszabadulni, és saját szakállukra, akár veszteséggel is hajlandóak árulni a konzolt.

Meddig tartja magát a Nintendo?

Az angol Asda tavasszal egyszer már csökkentette 50 fonttal a Wii U árát – akkor 199 fontra –, de úgy látszik, az nem volt elég ahhoz, hogy lényegesen felpörgesse a keresletet, ezért most további 50 fontot vágott az árból, így az alap, 8 GB-os modell már mindössze 149 fontért megvásárolható. A szigetországi Amazon követte az Asda példáját, és szintén 149 fontért adja az alapmodellt.

A 32 GB-os prémium kiszerelés 199 fontba kerül mindkét áruházban. A két nagy kereskedő lépése jól mutatja, hogy most már minden jelentősebb piaci szereplőnek kezd elfogyni a türelme a Nintendo gépe iránt.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: