IKT műhely - Facebook

Facebook helyett társasozzál!

Hagyd a Facebookot, inkább társasozz!

Egy fiatal grafikus úgy gondolta, hogy megpróbálja kimozdítani az embereket a Facebook elől, ezért tervezett egy igazi társasjátékot, aminek témája: a Facebook.

A Facebook - ha valaki tudatosan és ésszel használja - egy hasznos, információkkal teli, mindig nyüzsgő felület, ami éppen ezért könnyen addiktívvá is válhat. Az ember kétpercenként frissít, körömrágva várja az újabb értesítéseket, és miután már ágyba bújt este, a biztonság kedvéért még ránéz egyszer (vagy kétszer).

Az intenzív online élet viszont könnyedén elszakíthat a valós élettől, az igazi ismerőseinktől, és akár antiszociálissá is tehet. Ezt elégelte meg egy Pat C. Klein nevű fiatal grafikus, aki ismerve generációja szokásait, úgy gondolta megpróbálja kizökkenteni őket az állandó facebookozásból, alternatívaként pedig egy olyan régimódi szórakozási formát kínál fel, mint a társasjáték.

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: