IKT műhely - IKT az osztályomban

Ingyenes képszerkesztő app Android telefonra - FilterMania

Különleges felvételek készítésére kevés lehetőség van telefonunkon, azonban jó pár app segít abban, hogy valóban egyedivé tegyük a felvételeket.

Közéjük tartozik az alábbi, ingyenesen letölthető képszerkesztő Android app is.

Ingyenes képszerkesztő app Android telefonra - FilterMania

Meglehetősen sokféle androidos eszközre telepíthető – ráadásul ingyen – a Filter Mania nevű app, amely abban segít, hogy fantasztikus effekteket adjunk fotóinkhoz. A telepítése után megjelenő ablak felkínálja, hogy bejelentkezzünk Facebook-hozzáférésünkkel, de ha a Login Later lehetőségre kattintunk, akkor figyelmen kívül hagyhatjuk ezt.

A következőkben – kedvcsinálóként – számos fotót láthatunk, amelyeket már átalakítottak a programmal, köztük számunkra ismeretlen felhasználókét, illetve olyanokét is, akik a kontaktjaink között vannak, és szintén telepítették már ezt az alkalmazást. Ahhoz, hogy a saját fotóinkat is különlegessé varázsolhassuk, egyszerűen kattintsunk a kamera gombra.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: