Hírek - IKT hírek röviden

(infografika) Így áll az online világ ma

Az AVG múlt héten közzétett infografikája elsősorban az önmagukkal időnként eltelt amerikaiak számára készült, ám az adatsor, mely a világ online piacainak fő jellemzőit veszi számba, összefoglaló jellege miatt még azok számára is érdekes lehet, akik az egyes adatokkal tájékozottságuk folytán eddig is tisztában voltak.

A felmérés célja nyilvánvalóan az volt, hogy megmutassa az amerikai fogyasztóknak és vállalkozásoknak, hogy ha online üzletet terveznek, működtetnek, ne higgyék, hogy mindenütt a valóban hatalmas súlyú amerikai internetes vállalatok dominálnak, mivel a világ sok táján – és köztük olyan dinamikusan fejlődő piacokon, mint az ázsiai országok vagy például Oroszország – ezek a cégek komoly versenyben állnak helyi nagy vállalkozásokkal. egy terjeszkedni kívánó vállalkozás számára fontos adat lehet az is, hogy az adott országban milyen az átlagos netsebesség, a sávszélesség – itt messze Dél-Korea és Japán vezet, de nem sokkal marad el tőlük Dél-Afrika és India.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: