Hírek - IKT hírek röviden

Digitális Polaorid fényképezőgép azonnali nyomtatással

A Polaroid Socialmatic nevezetű négyszögletes kis digitális fényképezőgép ötletéről először tavaly ősszel hallhattunk, a fejlesztések az azóta eltelt hónapokban gőzerővel folytak és folynak mind a mai napig.

A Polaroid legfrissebb közlése szerint a különc kis készülék 2014 első negyedévében kerül majd forgalomba, még pedig 299 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 70 ezer forintos áron.

Digitális Polaorid fényképezőgép azonnali nyomtatással

Az egyedi kialakítással rendelkező kompakt fényképezőgépben egy 14 megapixeles kamera figyel előre, egy 2 megapixeles pedig hátra, ezenkívül pedig egy 4,3 colos képátlójú érintőkijelző is került a hátoldalra. Az elkészült felvételek nem egyszerűen csak megtekinthetők az LCD-n, hanem az integrált Zink Instant Printer révén akár azonnal ki is nyomtathatók, még pedig 5x8 centiméteres méretben.

Az előlapon elhelyezett kiegészítő kijelzőn többek közt a felhasználó saját QR kódja is megjeleníthető, ezenkívül pedig akár a papírképekre is oda lehet biggyeszteni ilyen kódokat. Az Android operációs rendszerű Polaroid Socialmatic kapcsán említést érdemel még az integrált GPS-vevő, a Wi-Fi és Bluetooth adatátvitel, a sztereó hangszóró, a 4 GB integrált memória, illetve az SDHC memóriakártya támogatás.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: