IKT műhely - IKT az osztályomban

5 remek ingyenes online hangfelvevő, hangrögzítő program

Bemutatjuk a legjobb, online is ingyen elérhető hangfelvevő vagy hangrögzítő programokat, melyeket nagyszerűen lehet használni az oktatásban csakúgy, mint otthoni kedvtelésből.

A Vocaroo egy roppant célratörő kis ingyenes online program, olyan egyszerű kezelőfelülettel, ahol angoltudás nélkül is gyorsan készíthetünk hangfelvételt, amit aztán könnyedén megoszthatunk másokkal, beágyazhatjuk bárhová, de le is tölthetjük különböző hangformátumokban... A legjobb az egészben, hogy a hangrögzítéshez még regisztrálnunk sem kell!

A SoundCloud egy professzionális hangmegosztó portál, ahol regisztráció után tárolhatjuk és megoszthatjuk hanganyagainkat, de egyben egy online hangrögzítő program is, mert közvetlenül is készíthetünk vele hangfelvételeket a számítógépünk mikrofonján keresztül.... a SoundCloudon mintegy 2 órányi hanganyagot ingyen tárolhatunk.

Az Audioboo egy gyors regisztráció után szintén ingyen elérhető online hangfelvevő, tároló és megosztó program ahol maximum 5 perces online hangfelvételeket is tudunk egyszerűen készíteni. A legjobb dolog, hogy a hangfelvétel közben meg tudunk állni, majd folytatni lehet a hangrögzítést... a kész hanganyagot beágyazhatjuk és/vagy megoszthatjuk közösségi oldalakon (Twitter, Facebook, Tumblr).

Az Audio Pal abban különleges, hogy nem csak online, hanem akár telefonon keresztül is rögzíthetünk egy maximum 1 perces hangfelvételt, és az elkészült hangfelvétel linkjét és egyéb megosztási/beágyazási lehetőségeit email-ben kapjuk meg.

A Record MP3, mint ahogy a neve is mondja, mp3 formátumú hangfelvételek online rögzítésére alkalmas, rendkívül egyszerű program.

5 online hangfelvevő program gyors hangfelvétel készítéséhez

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: