Hírek - IKT hírek röviden

Megduplázódik az ingyen wifik száma a XIII. kerületben

Idén megduplázódik az ingyenes vezeték nélküli internettel lefedett területek, közösségi helyek száma a főváros XIII. kerületében - tudatta az önkormányzat.

A közlemény szerint újabb 14 közintézményben és három közterületen érhető el a térítésmentes wifi a kerületi kártyával rendelkező lakosoknak.

A szolgáltatás jövő kedden indul, a fejlesztés 23 millió forintba került. Az új helyszínek között van a Lehet tér és az ottani csarnok, a Szegedi és Visegrádi úti egészségügyi szakrendelők, az Angyalföldi Sportközpont, valamint több szociális ellátó és idősklub.

Emellett kiterjesztik a Béke téri wifit a Szegedi út-Béke út kereszteződésére is. Az önkormányzat ismertette azt is, hogy jelenleg havonta 42 ezer kapcsolódást regisztrálnak a rendszerre, ami azt jelenti, hogy minden felhasználó átlagosan naponta egyszer kapcsolódik a vezeték nélküli rendszerre.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: