Hírek - IKT hírek röviden

Kövesse online az óriáspandák életét

Augusztussal kezdődően az óriáspandákat követő 24 órás internetes csatornát indít a csengtui óriáspanda-tenyésztő központ - írja a sina com hírportál.

A délnyugat-kínai Szecsuan tartomány fővárosában élő hatalmas fekete-fehér állatok életét egész napon át, színesben követhetik majd az érdeklődők - ígéri a csengtui pandaközpont.

Kövesse online az óriáspandák életét

Az 1987-ben alapított, ma már több mint 80 állat otthonul szolgáló központ 28 kamerát szerelt fel a több mint 100 hektáros területén. Ezek segítségével világszerte hat internetes csatornán lesz majd követhető a rendkívüli népszerűségnek örvendő állatok élete.

A csatornák közt szerepel többek közt az "anya és gyermeke játszótere", a "pandaóvoda" vagy a "felnőtt pandák kertje" tematika is. Az ipanda com honlap kísérleti jelleggel már június vége óta működik, azon az élő videoközvetítés mellett a pandákkal kapcsolatos híreket is olvasni lehet, az érdeklődők az állatok életével kapcsolatos kvízeket tölthetnek ki, és akár a Kínán kívül élő pandákról is nézegethetnek képeket.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: