Hírek - IKT hírek röviden

Tesztasztalon a 29 colos szélesvásznú monitor

Nem is olyan régen érkezett a hír a tajvani gyártó háza tájáról, hogy a Designo kijelzőcsalád egy 29"-es, ultra szélesvásznú taggal bővül.

Nem is kellett rá sokat várnunk, a monitor egy mintapéldánya már landolt is a szerkesztőségben egy gyors próba erejéig.

Tesztasztalon a 29 colos szélesvásznú monitor

A 21:9 képarányú, 29"-es kijelző technikai paramétereire nem térnénk ki megint, hiszen ezt a bejelentés alkalmával már megtettük, akkor és ott részletesen leírtunk róla mindent, most inkább a tudására koncentráltunk, amihez pár gyors mérést és kalibrálást futtattunk. Az IPS paneles kijelző külső látványban, felépítésben és anyagminőségben ugyanazt hozza, amit a korábban tesztelt MX279, csupán a kiterjedése változott a kijelzőmérettel egyetemben.

A panel típusa maradt AH-IPS, felülete pedig matt, ellenben remek hír, hogy a LED-es háttérvilágítás immáron mellőzi a PWM-et. Az alapvető dolgok tehát, mint a betekintési szögek és a PWM rendben vannak, bemenetekből sincs hiány (a D-Sub hiányát valószínűleg nem sokan róják fel hátránynak).

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: