Hírek - IKT hírek röviden

Kobo Mini: e-könyvolvasó alig 10.000 forintért

Annak idején egy 1.8 colos kijelzőjű butatelefonon kezdtem elektronikus könyveket olvasni, egészen komoly hosszúságú regényeken rágtam át magam rajta.

Ezt egy 4 colos képernyőjű, használtan beszerzett iPaq 214-es, majd egy 5 colos, immár e-ink kijelzős Koobe Junior követte.

Kobo Mini: e-könyvolvasó alig 10.000 forintért

A kis Koobe után következett a Kindle-éra, jelenleg is egy Paperwhite a mindennapi olvasóeszközöm. Bár elégedett vagyok vele, talán a fenti előzményeknek köszönhetően mindig ott motoszkált a fejemben, hogy másodkészüléknek be kellene szerezni valami nagyon kicsi, nagyon hordozható e-inkes kütyüt.

Nemrég a Kobo akciót hirdetett, néhány napra 39$-ra vitte le a Kobo Mini készülék árát. Az akciós ajánlatot követve hamar rátaláltam a Powell's Books nevű amerikai illetőségű könyvesboltra, ahonnan lehetőség volt hazánkba is rendelni. Szállítási költséggel együtt 53$-ra jött ki a végösszeg.

Tovább a teljes cikkhez >>> logout.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: