Hírek - IKT hírek röviden

Liquid Image - kompakt kamera wifi-vel bringásoknak

Bár több ezer tétel szerepel saját termékpalettáján, a Hama kihasználva jól felépített kereskedelmi hálózatát más, nemzetközileg ismert márkák, például a SanDisk, Celestron vagy Soul termékeit is forgalmazza, ezzel bővítve tovább kínálatát.

Éppen a legjobbkor, a nyár kellős közepén került a Hamához az akciókamerákat gyártó, amerikai Liquid Image.

Már a márka alapmodellje, az elsősorban bringásoknak ajánlott Ego is elég komoly darab. Maximális videofelbontása 1080p, 720p-n másodpercenként hatvan képkocka rögzítésére képes, fotó módban 12 megapixelt tud és az adatokat microSD kártyára rögzíti. 135 fokos látószöge kellően nagy, beépített akkumulátora pedig 1,5-2 órányi felvételhez elegendő.

Kezelését néhány gomb és egy kis információs kijelző segíti, csatlakozókból egy micro USB-vel és egy micro HDMI-vel látták el. Érdekessége, hogy van Wi-Fi modulja, így a megfelelő alkalmazás letöltése után iOS vagy Android készülékeken meg tudjuk nézni a felvett anyagot, sőt okokstelefonunkat távirányítóként is használhatjuk hozzá.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: